Miimun Kangas Oy - Palveleva kangaskauppa.

Myymälä

Viilarinkatu 5, 20320 Turku­
Puh: 050 44 78 220

Avoinna

Kesä-elokuussa Ma - To:
10:00 - 18:00
Verkkokauppa avoinna 24/7

Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Miimun Kangas Oy y-tunnus 2675388-7.
Myyn tuotteita yrityksille, yhteisöille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille. 
Toimitukset kaikkialle Suomeen. 
Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. 
Pidätän oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Maksaminen verkkokaupassa

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Maksut luottokorteilla 

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Toimitus

Pakkaus- ja toimituskulut:

* Nouto myymälästä aukioloaikoina ma-pe 10-18, ilmainen.

* Kirjeeseen mahtuvat pientuotteet 4,90€

* Paketit 0,9-5kg 7,90€

Postitan tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu yleensä 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta.

Palautusoikeus 

Kuluttajana sinulla on oikeus tutustua tuotteeseen kotonasi samoin kuin tutustuisit siihen kaupassa, mutta et voi ottaa sitä käyttöön ilman palautusoikeuden menettämistä. Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa kauppa neljäntoista (14) päivän kuluessa toimituksesta.

Palautettavan tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Tuotteen on oltava käyttämätön, alkuperäispakkauksessaan ja mahdolliset tuotemerkit ja vyötteet yhä kiinnitettyinä ja ehjinä. Määrämittaan leikatuilla virheettömillä sekä tarjous- ja poistotuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Viallinen tuote pyritään korvaamaan vastaavalla tuotteella.

Sovithan palautuksesta etukäteen sähköpostitse miimunkangas@gmail.com. Ilmoitus on tehtävä 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Kerro ilmoituksessasi tilausnumero, yhteystietosi, tilinumerosi ja mitkä tuotteet haluat palauttaa vai palautatko koko tilauksen.

Rajoitukset palautusoikeudesta
(kuluttajansuojalain 6. luvun 16§ mukaisesti)

Asiakkaan toiveen mukaan määrämittaan leikatulla kankaalla, nauhalla tai muulla vastaavalla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Tuotteella ei ole palautusoikeutta, jos se on erityisesti asiakkaan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke.